Comtesse Du Barry

Dovoljno je da jednom posetite Gimon u Francuskoj da biste saznali da je ovaj gradić u oblasti Gers jedna od prestonica guščije i pačije džigerice. Tu je i nastalo naše preduzeće pre više od jednog veka. Tokom vremena, brend „Comtesse du Barry“ je postao jedna od naprepoznatljivijih referenci i najponosniji ambasador francuske gastronomije. Naša kuća je nastala davne 1908. godine kada su njeni osnivači, Gabriela, koja se bavila pripremom mesnih proizvoda i Žozef Dibari, limar, ušli u brak. Ona je poznavala tajne odabira i pripreme najbolje guščije džigerice, a on tajne prirodnog konzerviranja. Danas nastavljamo sa istim vrednostima, čiji smo ponosni branitelji i najvatrenije pristalice. Nikakve ustupke ne pravimo kada je kvalitet u pitanju. Sve naše guščije džigerice dolaze sa farmi u jugozapadnoj Francuskoj gde se patke i guske uzgajaju na otvorenom, hrane ručno zrnevljem kukuruza u skladu sa drevnom tradicijom.
 
http://english.comtessedubarry.com/